Blogia
Morgia

Diari de l'endemà

Em dic Anna, inicio aquest diari sense saber molt bé perquè, ni si servirà per alguna cosa més que per ser una espurna de foc. No se si serà llegit algun dia, el més segur és que no, però al menys a mi em servirà per traurem de dins una mica de la por que m'envolta en aquests moments.
Pot ser millor que comenci explicant alguns dels fets que estan passant en aquests moments al món. Fa tres dies, per la televisió, van anunciar que un cometa s'acostava a la terra, semblava cosa de pel•lícula, quasi vàrem riure i tot. Els polítics van demanar calma, van explicar que no xocaria contra nosaltres, però que passaria tan a prop que ho semblaria, que el veuríem tan gran com si ens anés a caure al damunt mateix del cap.
La gent va embogir, per primer cop no van creure re del que deien al televisor, no va servir de re demanar calma, ni totes les explicacions dels científics, es van llençar al carrer i ni la policia, ni el toc de queda declarat per l'exercit, han pogut aturar-los.
Les botigues estan arrasades, la gent es mata amb pals, amb ganivets, amb les armes que han pogut obtenir ves a saber com, es igual a tot el món, les imatges que veiem als televisors son esfereïdores.
A mi també, per moments, m'agafen ganes de sortir al carrer a matar algú, però, a qui matar? qui en te la culpa? no serviria de re, morirem tots al final.
Jo tampoc crec que sobrevisqui el món a un cometa i també penso que ens estan enganyant dient que no xocarà contra nosaltres, però em tinc que empassar aquestes paraules i la por, la meva filla mereix morir amb esperança. Ella vol mantenir-se serena per mi, però molts moments també perd la calma, portem tres dies tancades a casa, només mirem el televisor i xerrem del que està passant i al més mínim soroll ens amaguem rera la porta amb uns ganivets de cuina a la mà, han entrat ja a moltes cases i a mort molta gent.
Fem torns per dormir una mica i he pensat en aprofitar mentre ella dorm per escriure, amb la esperança, de que encara que no sobrevisqui cap persona, si el món no queda destruït del tot, es salvin aquestes paraules per un futur, no se quin, ni si les entendran. Els extraterrestres podran traduir el nostre idioma? i si es salva algú, i creix una nova civilització, i troben aquest escrit sabran llegir-lo?
Bé, a que preocupar-me, jo ja no hi seré. Només queden sis dies.
Quan es fa de nit, es veu el cometa, com una nova lluna amb cua, diuen que en dos dies el veurem tan gran i lluminós que ja no tindrem nit, segons els científics, passarà suficientment allunyat com per que no afecti ni tan sols a la nostra lluna, però creuen que hi ha la possibilitat que afecti a les marees, l'exercit està evacuant les costes, porten a la gent cap a l'interior en camions, autobusos i com poden, però hi ha molta gent que es nega a marxar de les seves cases, diuen que no val la pena deixar el que estimen i on han viscut sempre per morir en un altre lloc.
Ens comença a faltar el menjar, estem acabant amb el poc que hi havia a casa i no se que farem quant s'acabi del tot.
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

0 comentarios

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres