Blogia
Morgia

Desperta

Desperta Marxarem aquesta tarda, em va dir sobtadament a cau d’orella, mentre les mans pujaven de la cintura als pits en un moviment lent i acariciador. Sentia el seu alè a la nuca com una flamarada ardent. Vaig girar-me amb deliberada lentitud i amb picardia als ulls vaig esbossar un mig somriure tot preguntant si m’enduia pijama o el picardies. Als seus ulls va aparèixer el desig que jo esperava i amb malícia mentre m’agafava pels malucs em deia que millor no m’enduies re. Les seves mans pujaven per l’esquena fins al clatell, mentre em mossegava la boca per que no parles més. La sensació de estar dins un cercle de foc es produí al envoltar-me amb els seus braços i apressar-me contra ell amb força, enganxant el meus cos al seu, càlid i dur. Va aixecar-me sense esforç i les meves cames van reaccionar instintivament envoltant la seva cintura, una ma ja acariciava una cuixa tot aixecant el vestit, i escolant-se com una serp pujava ràpidament fins a les calces, em mossegava l’orella i amb veu ronca em deia “petita, petitona meva”. El timbre de la porta va sonar en aquell moment, jo no volia anar a obrir, ell va caure assegut al sofà i jo a sobre d’ell, va començar a descordar els botons del vestit i els seus llavis es passejaven per la meva gola, baixant cap als pits, mentre el “coi” de timbre no parava de sonar. No penso anar a obrir, no penso anar a obrir, no penso obrir els ulls, merda! “coi” de despertador!!
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.

3 comentarios

mar -

ostres, jo també m'havia anat emocionant... catxis els despertadors.
Em fa gràcia turandot que diu que aquests somnis haurien de tenir segona part...

jo en vaig penjar un d'aquests, i el que m'han enviat ha estat "l'altra part"... o sigui el somni vist des de l'altra persona.
increïble, fins i tot millor que el meu. No m'hagués pensat mai que algú ho faria.

Turandot -

Aiiiss, ja m'havia emocionat jo. Serà la lluna que ens té desbaratades, jo tb vaig tenir un somni, pensament... el que sigui molt "d'estiu" per lo de calorós,vaja, però que no m'atreveixo encara a penjar xDD
Ei, si és un somni d'aquests que ténen segona part, ja ens l'estàs contant!!! :p

Litus -

Ja passa això! El que passa és que a mi a l'estiu el despertador em sona tan d'hora (faig un horari diferent)que no tinc ni temps de fer-li la proposta a la meva onírica parella!
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres